Fatüzelésű kemence, igazi hamisítatlan velencei hangulat, eredeti olasz alapanyagok, friss halak, tengeri herkentyűk és – Fabio Bucciol személyében – igazi velencei séf.

A világhírű olasz gasztronómia csodáit ezekkel a szinte kötelező kellékekkel kínálja Önnek, Kedves Vendégünk, a Trattoria Venezia, amely 1992-es nyitása óta Budapest egyik legrégebben működő, 1997 óta változatlan tulajdonosok által üzemeltetett olasz étterme.

Természetesen borkínálatunk ragaszkodik az olasz hagyományokhoz, de választékunk részét képezik a legkitűnőbb hazai pincészetek italai is, hiszen a bőséges és változatos borlap is hagyományosan kötelező kelléke a minőségi olasz vendéglátásnak, amellyel újra és újra meg szeretnénk örvendeztetni vendégeinket.

Állítólag a XIX. század második felében – Reitter Ferenc elképzelései szerint – itt Budapesten, éttermünk mellett, a József körút helyére is egy „canale-t”, vagyis hajózócsatornát terveztek. Végül a terv nem valósult meg, de reméljük: éttermünk miliője, étel- és italválasztéka valóban olyan hangulatot teremt, mintha Ön is éppen egy canale, egy igazi velencei csatorna partján élné át az olasz konyha magával ragadó élményét.